Informatie voor bemiddelaars

 
Prijs:

  • Voor het plaatsen van cv's, wordt het vast éénmalig bedrag van € 1,- per cv in rekening gebracht (ongeacht de looptijd van het cv op hellome)
  • Het aanpassen van reeds geplaatste cv's is gratis    

    Automatisch cv's plaatsen vanuit uw eigen softwarepakket kan met: Otys - CTB|Flex - FlexService
     

Laat werkgevers reageren op uw kandidaten!

U kunt uw Hellome cv's naast Hellome ook plaatsen op uw eigen website via het Hellome iframe. 

Plaats automatisch kandidaten vanuit

Hellome | CTB
Met het Flex ManagementSysteem (FMS) van CTB Flex hebt u dé oplossing in handen die op zowel administratief als commercieel vlak zorgt voor een optimaal resultaat binnen uw flexorganisatie. Uw kandidaten plaatst u automatisch door naar Hellome.

www.ctbflex.nl
Hellome | OTYS
OTYS is dé technologie specialist in het leveren van een totaal oplossing die organisaties helpt in het effectiever zoeken en aantrekken van kandidaten, plaatsen van vacatures, matchen en communiceren, managen van recruitmentprocessen en meten van conversie. Uw kandidaten plaatst u automatisch door naar Hellome.

www.otys.nl
Hellome | FlexService
FlexService software ondersteunt u als intermediair in de flexmarkt. Uw ambities, wensen en processen zijn ons uitgangspunt. FlexService biedt een totaaloplossing. Wij bieden standaard maatwerk voor: Uitzenden & detacheren, payrolling en Werving & selectie. Uw kandidaten plaatst u automatisch door naar Hellome.

www.flexservice.nl
Hellome | Nocore
Nocore Flex biedt de flexmarkt (uitzenders, detacheerders en payrollers) een administratief ondersteunend softwaresysteem en aanvullende diensten. Uw kandidaten plaatst u automatisch door naar Hellome.

www.nocore.nl

Over ons

Hunterz is De vacaturesite voor professionals in de commerciële arbeidsbemiddeling
Hunterz is een zusterbedrijf van Hellome.

 

www.hunterz.nl

Nederland Vacatureland: Een netwerk van momenteel 7 niche vacaturesites: Baanalsbeveiliger.nl, Baanindehoreca.nl, Baanindetransport.nl, Baaninderetail.nl, Baanindetechniek.com, Baanindeict.nl & Baanindefd.nl Nederland Vacatureland is een zusterbedrijf van Hellome

 

www.nederlandvacatureland.nl

Careerz.be: Verfrissende vacatures in België
Careerz is een zusterbedrijf van Hellome.

 

www.careerz.be